Aktiviteter i Odsherred

Golfbane 4 km:
Dragsholm Golf Club er anlagt smukt for foden af Vejrhøj-buen, og tilbyder udfordringer for golfspillere på alle niveauer. Anlægget består af en 18-hullers mesterskabsbane, en 9-hullers intermediate bane, samt en 9-hullers Par-3 bane
Er du Greenfee gæst med spilleret, (DGU-kort eller tilsvarende), skal du være så hjertelig velkommen, klik på "Greenfee".
Dragsholm Golf Club tilbyder også Pay & Play for alle, på en flot lille Par-3 bane og en udfordrende 9 hullers Intermediate bane. Begge baner rummer alle de udfordringer der bør forventes af en rigtig golfbane.
Link: http://www.dragsholmgolfclub.dk/
 

Odsherred Zoo 3 km
Danmarks største samling af små primater fra Sydamerika, gibbon aber fra Indonesien og savanneaber fra Afrika. En Oase på 14 t land med 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter. I parker går kameler, zebra, antiloper, kænguruer, nanduer m.m.
Adresse: Esterhøjvej 94-96, 4550 Asnæs
link: http://www.odsherreds-zoo.dk/
 

Sommerland Sjælland  12 km
Tag på sjovtur i forlystelsesparken Sommerland Sjælland mellem Højby og Nr. Asmindrup, hvor du bliver inviteret med in i en verden af aktivitet, picnicområder, badeoplevelser og blomsterpragt. Familieparken Sommerland Sjælland fejrer 25 års jubilæum i 2010.
Adresse: Gl.Nykøbingvej 169, 4572 Nr. Asmindrup
Link: http://www.sommerlandsj.dk  
 

Dragsholm Slot 12 km
Dragsholm Slot blev opført omkring 1215 af Roskildes biskop, Peder Sunesen, og i middelalderen gjort til en befæstet borg, der i løbet af de næste århundreder gennemgik flere ombygninger og fremstod i mange år som et firfløjet renæssanceslot.I forbindelse med reformationen i 1536 overgik Dragsholm Slot til kronen og fungerede under kongens lensherrer også som statsfængsel. Her sad bl.a. skotten James Hepburn – Jarlen af Bothwell – fanget i fem år. Det siges, at hestevognen, der kørte hans kiste væk, stadig høres på gårdspladsen fra tid til anden!I 1694 blev Dragsholm Slot solgt til adelsmanden F.C. Adeler, der genopførte slottet som den barokbygning, vi ser i dag. Slægten Adelers linje uddøde i 1932, og Statens Jordlovsudvalg overtog slottet. I 1937 købte J.F. Bøttger Dragsholm Slot, der i dag ejes af hans datter.De nedenstående artikler fortæller generelt om slottets historie og mere om Arild Huitfeldt og Jarlen af Bothwell - to af Dragsholms store skikkelser. En tredie af Dragsholm og Odsherreds store skikkelser er Lensbaron G.F.O Zytphen Adeler. Han tog initiativet til inddæmningen af Lammefjorden.
Link: www.dragsholm-slot.dk
 

Anneberg Samlingerne 20 km
Nordeuropas Største samling af glas fra oldtiden op til vore dage Tyske og bøhmiske glas fra det 16. århundrede samt Peter Heerings glassamling.
Restaurant i tilknytning til samlingerne
Åbent 1/5 – 30/9 kl. 10-17 Lukket mandag.
Annebjerg Stræde 2, 4500 Nykøbing Sj.
Link: http://www.anneberg-samlingerne.dk
 

Malergården i Plejerup 10 km
Besøg Malergården i Plejerup. Gården hvor den kendte maler familie Svane igennem flere generationer har holdt til.
 

Odsherred Brandmuseum 3 km
www.odsherredbrandmuseum.dk
 

Vig biograf 8 km
Tag en tur i Vig biograf og kulturhus.
Ravnsbjergvej 2, 4560 Vig
Link: www.vigbio.dk
 

Indkøbscenter 3 km
Asnæs Centret. Centervejen, 4550 Asnæs
 

Svømmehal 3 km
Der er 3 svømmehaller i nærheden.
Svømmehallen i Asnæs, Teglværkskrogen 4-6, 4550 Asnæs
Svømmehallen i Vig, Ravnsbjergvej 25, 4560 Vig (pt. ikke åben pga. storbrand)
Svømmehallen i Nykøbing, A. Ladingsvej 1, 4500 Nykøbing
 

Skov  3 km og strand 800 m